Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب راضی مدیر کل خدمات شهری وزارت کشور در گفتگو با خبرنگار... درباره استفاده از پساب‌ها برای توسعه فضای سبز اظهار کرد: ما در موضوعات شهری قانون هوای پاک را داریم و در ماده ۲۲ قانون هوای پاک اشاره شده که توسعه فضای سبز باید از طریق پساب‌ها باشد.

مدیر کل خدمات شهری وزارت کشور افزود: شهرهای ما به خصوص شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر جمعیت که ۱۸۶ شهر بالای این جمعیت داریم، باید برای سرانه واگذار شده توسط قانونگذار برای توسعه فضای سبز از محل پساب‌ها استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در همین راستا نزدیک به ۳۰ شهر ما در حال حاضر به این سمت رفته‌اند و امید داریم همه شهرها به این سمت حرکت کنند.

راضی در پاسخ به سوالی مبنی بر تشکیل سازمان ملی پسماند در کشور گفت: این که ما یک سازمان پسماند ملی داشته باشیم را مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی مطالعه دارد، اما در حال حاضر آن چیز که در دولت سیزدهم اتفاق افتاده این است که موضوع پسماند یکی از دغدغه‌ها بوده است.

مدیر کل خدمات شهری وزارت کشور افزود: متناسب با این دغدغه رویکردهایی ابلاغ شده و با ۱۰ رویکرد مختلف قرارگاهی تشکیل شد که این موضوع را وزارت کشور همانند کرونا که قرارگاهی تشکیل داد، به عنوان دستگاه متولی و هماهنگ کننده تمام دستگاه‌ها به موضوع ورود پیدا کرد.

وی ادامه داد: رئیس قرارگاه وزیر کشور هست و تا به امروز جلسات متعددی در حوزه پسماند گذاشته شده و از چند پروژه نیز به صورت پایلوت بازدید شده است.

راضی در پاسخ به این سوال که نمایشگاه چه تاثیری بر رونق کسب و کارها و حمایت از استارتاپ‌ها دارد، گفت: حوزه مدیریت پسماند حوزه‌ای است که به ظاهر زنجیره کامل مدیریت آن به یکدیگر متصل نیست و برگزاری نمایشگاه این امکان را می‌دهد که استارتاپ‌ها و جوانان دارای علم و دانش با شرکت‌های فعال ارتباط برقرار کنند.

مدیر کل خدمات شهری وزارت کشور درباره حمایت دستگاه‌ها از این قشر گفت: ما در وزارت کشور حمایت می‌کنیم و به دنبال این موضوع هستیم که مدیریت پسماند به صورت یکپارچه واگذار شود.

وی ادامه داد: در همین راستا سال گذشته قانونی را وزارت کشور پیشنهاد کرد و مصوب شد که با مشارکت بخش غیر دولتی است و در آن قانون موضوعات متفاوتی نظیر معافیت مالیاتی تمامی فعالین حوزه پسماند دیده شده است.

راضی بیان کرد: استفاده از ظرفیت قانونی، استفاده از شرکت‌های دانش بنیان، استفاده از استارتاپ‌ها و تمامی فعالین حوزه و سرمایه‌گذاران دیده شده تا رونقی به کسب و کارها داده شود.

مدیر کل خدمات شهری وزارت کشور با بیان اینکه حضور بخش‌های غیر دولتی هم در این حوزه باید جدی‌تر شود گفت: در حال حاضر نگاهی حاکم شده که سرمایه‌گذاران و شرکت‌های مکمل یکدیگر حضور داشته باشند تا از این ظرفیت نمایشگاهی بتوان حداکثر استفاده را کرد.

سومین نمایشگاه بین المللی پسماند، بازیافت، ماشین آلات و تجهیزات وابسته در سالن ۳۸ b و نوزدهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست در سالن ۳۵ از ۷ تا ۱۰ اسفندماه  از ساعت ۸ تا ۱۵ برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سازمان ملی پسماند شرکت های دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۸۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی

علی المؤید رئیس سازمان رسانه و ارتباطات این کشور امروز (شنبه) با «فرشاد مهدی پور» معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران و هیاتی به نمایندگی از نهاد‌های مهم رسانه‌ای این کشور دیدار و درباره همکاری‌های مشترک تبادل نظر کرد.

در این نشست که در بغداد برگزار شد، تقویت همکاری‌ها در حوزه رسانه، تولید محتوای رسانه‌ای که به انتقال تصویر حقیقی دو کشور کمک می‌کند و توسعه و سازماندهی کار شبکه‌های اجتماعی دیجیتال پیشرفته از طریق تولید مطالبی که همگام با پیشرفت‌های دنیای ارتباطات باشد و با فرهنگ و مطالب مورد علاقه مردم دو کشور سازگار باشد، بررسی شد.

همچنین در این نشست، پوشش رسانه‌ای سفر زیارت اربعین نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و هیات ایرانی از سازماندهی عراق در برگزاری مراسم اربعین طی سال‌های گذشته و موفقیت بزرگ و برجسته این کشور در پوشش رسانه‌ای سفر اربعین سال گذشته تقدیر کرد و پیشنهاد داد که از تجربه ایرانیان در حوزه سازمان رسانه‌ای عتبات عالیات استفاده شود.

در بخش دیگری از این نشست، راهکار‌های همکاری مشترک دو کشور برای مبارزه با اخبار جعلی و راه‌های مبارزه با این اخبار از طریق تشکیل کمیته‌های مشترک که به کاهش شایعات گمراه‌کننده و محتوای جعلی که به روابط بین دو کشور آسیب می‌زند، مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین در این نشست، هیات ایرانی امکان برگزاری دوره‌های آموزشی در جمهوری اسلامی ایران از سوی دانشگاه‌های متخصص در حوزه رسانه و ارتباطات و همچنین دانشکده‌های آموزشی مامور به این حوزه را پیشنهاد کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • نمایشگاه بزرگ قرآنی کابل و حمایت از غزه
  • اتاق فکر سیاست‌های اقتصادی با حضور بخش خصوصی تشکیل شود
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است
  • پیشنهاد اصلاح موادی از قانون کار برای حمایت از کارگران