Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل بهداشت، ایمنی و محیط زیست وزارت نفت از پتروشیمی شهید تندگویان بازدید کرد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی واموربین الملل پتروشیمی شهید تندگویان، مظاهر انصاری مشاور وزیر و مدیر کل HSE وزارت نفت به همراه هیئت همراه از این شرکت بازدید کرد. در این برنامه که روز سه شنبه ۵ بهمن ماه انجام شد، مدیر پدافند غیر عامل وزارت نفت، با همراهی داوود عمادی مدیر HSE شرکت ملی صنایع پتروشیمی، سید امید شهیدی‌نیا مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر و جمعی از مدیران بهداشت، ایمنی و محیط زیست شرکت ملی صنایع پتروشیمی و سازمان منطقه ویژه در پتروشیمی شهید تندگویان حضور یافته و با مدیرعامل و مسئولین این شرکت دیدار و گفتگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ابتدای این برنامه، قاسمی شهری مدیرعامل شرکت توضیحاتی را در رابطه با روند اجرایی و پیشرفت پروژه‌های زیست محیطی و همچنین برنامه‌ها و اقدامات شرکت در راستای تداوم تولید و کاهش میزان ریسک و خطر در واحدهای عملیاتی مجتمع ارائه کرد.
وی در ادامه با اشاره به شرایط پساب خروجی از شرکت و اقدامات خوب صورت گرفته در راستای کاهش آلاینده‌ها گفت این شرکت به طور جدی در مسیر حرکت به سمت صنعت سبز گام بر می‌دارد.
مدیرعامل پتروشیمی شهید تندگویان همچنین با تاکید بر اهمیت HSE و مدیریت ایمنی فرآیندها نقش آن‌ها را در راستای تداوم تولید، حفظ ایمنی و سلامت کارکنان و تجهیزات و صیانت از محیط زیست بسیار ضروری ارزیابی کرد و توانمندسازی و آموزش همگانی در زمینه‌های مختلف را از برنامه‌های مهم این شرکت عنوان کرد.
در ادامه این برنامه مدیر پدافند غیرعامل وزارت نفت نیز ضمن اظهار رضایت از اقدامات خوب صورت گرفته در این شرکت از تلاش و زحمات کلیه کارکنان تقدیر و تشکر کرد.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه هم طی سخنانی با اشاره به همکاری‌ها و تعاملات فی‌مابین سازمان و پتروشیمی شهید تندگویان، این شرکت را یکی از شرکت‌های همراه و همگام در زمینه اجرای برنامه‌های زیست محیطی و مسئولیت‌های اجتماعی معرفی و بر همکاری گسترده‌تر در این زمینه‌ها تاکید کرد.
قابل ذکر است در این برنامه مهمانان از کارخانه‌های مختلف شرکت بازدید کردند وضمن آشنایی با فرآیند واحدها، از نزدیک در جریان برنامه‌ها و اقدامات زیست محیطی شرکت قرار گرفتند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پتروشیمی شهید تندگویان وزارت نفت برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۶۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده محققان از باد به عنوان ابزاری برای جابجایی اشیا

آفتاب‌‌نیوز :

این رویکرد جدید کار دست‌ورزی اشیا در فاصله دور را امکان پذیر می‌کند و می‌تواند با ربات‌ها ادغام شود تا به این ماشین‌ها انگشتان فرازمینی (ethereal) بدهد.

به گزارش تارنمای «تک‌اکسپلور»، دکتر «کوان ژو» از دانشگاه «آلتو» (Aalto) در کشور فنلاند که سرپرستی این تحقیق را برعهده داشت، در این مورد توضیح داد: جریان هوا یا باد همه جا در محیط زندگی ما وجود دارد و اشیایی مانند گرده گیاهان، پاتوژن‌ها، قطرات، بذر و برگ را جابجا می‌کند. باد همچنین در صنایع و در زندگی روزمره ما نیز استفاده شده است مثلا دستگاه‌ها بادی جارو کننده برگ با استفاده از باد برگ‌ها را جارو می‌کنند، اما تاکنون نتوانسته ایم جهت حرکت برگ‌ها را کنترل کنیم فقط می‌توانم برگ‌ها را با نیروی باد در یک جهت جمع کنیم.

اولین گام در دست‌ورزی اشیا با باد شناخت این مساله است که اشیا چگونه در جریان باد حرکت می‌کنند. برای این منظور، یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه آلتو هزاران نمونه از حرکت‌های اشیا در یک جریان هوای تولید شده را ثبت کرد و از این‌ها برای ساخت الگو‌هایی (templates) در مورد چگونگی حرکت اشیا روی سطح در یک جریان هوا استفاده کرد.

تحلیل‌های این محققان نشان داد که هر چند جریان هوا عموما بدون نظم است، اما با این حال به اندازه کافی منظم است که بتواند اشیا را به شکل کنترل شده در مسیر‌های مختلف حرکت بدهد حتی به سمت عقب و در جهت سر لوله‌ای (نازل) که باد از آن خارج می‌شود.

ژو در این خصوص توضیح داد: ما الگوریتمی طراحی کردیم که با دو موتور جهت جریان باد را کنترل می‌کند و جریان هوای تولید شده اشیا را در مسیر دلخواه حرکت می‌دهد. این الگوریتم کنترلی بطور مکرر جهت را تنظیم می‌کند تا از این طریق جریان هوا اشیا را در مسیر مورد نظر حرکت بدهد.

وی افزود: مشاهدات به ما اجازه داد تا از جریان هوا برای جابجا کردن اشیا در طول مسیر‌های متفاوت مانند مسیر دایره‌ای شکل یا حتی مسیر‌های به شکل حروف الفبا استفاده کنیم. این روش از لحاظ شکل و جنس اشیا بسیار تطبیق‌پذیر است و ما می‌توانیم جابجایی اشیاء تقریبا به هر شکلی که باشند را کنترل کنیم.

این فناوری هنوز نیازمند اصلاح و بهبود است، اما محققان نسبت به ظرفیت این رویکرد الهام گرفته از طبیعت خوشبین هستند. این روش می‌تواند برای جمع‌آوری نخاله و پسماند و همچنین در کار‌های پردازشی پیچیده در جایی که تماس فیزیکی ناممکن است مانند کار با مدار‌های برقی مفید و قابل استفاده باشد.

نتایج این تحقیقات در نشریه «سامانه‌های هوشمند پیشرفته» منتشر شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • مهدوی: نامه تشکل ها به رهبری موضوع جدیدی نیست
  • حادثه رانندگی در شهر هوره
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • مهدوی: به ما دروغ گفتند و علیه بانک مرکزی امضا گرفتند
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • استفاده محققان از باد به عنوان ابزاری برای جابجایی اشیا
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • به ما دروغ گفتند و علیه بانک مرکزی امضا گرفتند
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست