Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@22:38:50 GMT

آغاز کشت باقلا در آمل

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۴۵۰۴۹

آغاز کشت باقلا در آمل

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،اسلامی مدیر جهاد کشاورزی آمل از آغاز کشت باقلا در این شهرستان خبرداد و گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال ۶ هزار و ۷۰۰ تن باقلا سبز در مزارع این شهرستان تولید شود.

او افزود: ۴۵۰ هکتار از شالیزار‌های این شهرستان به باقلا سبز اختصاص دارد.

اسلامی با اشاره به اینکه باقلا سبز در شالیزار‌های به عنوان کشت دوم کشت می‌شود، گفت: کشاورزان شالیزار‌های خود را بعد از کشت اول، بدون کشت رها نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی آمل افزود: کشت باقلا پس از برداشت برنج در زمین‌های شالیزاری موجب اشتغالزایی و افزایش درآمد کشاورزان می‌شود و ضایعات آن هم به عنوان کود طبیعی برای کشت برنج در سال زراعی پیش رو مصرف خواهد شد.
انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی آمل کشت باقلا اشتغالزایی مددجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۵۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقص توپ در شالیزار‌/ گزارش خبرنگار تسنیم را ببینید + فیلم

جوانان شرق مازندران با برگزاری فوتشال آغاز فصل نشاکاری با طعم برنج را جشن گرفتند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گلوگاه، اینجا فصل نشا با چاشنی فوتشال رقم خورد، تلفیق نشا و نشاط در شالیزارهای مازندران و جوانان  روستا در شالیزار پا به توپ شدند. برای آغاز یک فصل زراعی خوب و پررزق و روزی.

مسابقه فوتبال در شالیزار یک رقابت جذاب و دیدنی است که با شور و هیجان بالا در اردیبهشت زیبا و همزمان با آغاز فصل کشت برنج در برخی از روستاهای استان مازندران برگزار می‌شود .

فوتشال، یک فوتبال متفاوت که کمتر مسئولی به این پدیده جذاب اهمیت داده است و این بازی محلی و هیجان انگیز با هدف ایجاد نشاط و شادی در فصل نشا (کاشت بذر برنج) در شالیزار یا همان زمین زراعی میان گل و لای برگزار می‌شود.

این رقابت دوستانه بهانه‌ای برای دور هم جمع شدن مردم روستاها در مازندران است تا در فضایی شاد و هیجان انگیز فصل پر خیر و برکت زراعی را شروع کنند.

نخستین دوره مسابقات فوتشال در روستای ریحان آباد شهرستان گلوگاه با حضور دو تیم 9 نفره از جوانان و پیشکسوتان کشاورز برگزار شد و بازیکنان فارغ از نتیجه، با شور و شوق برای بردن و هدایت توپ در داخل زمین تلاش می‌کردند و در فضایی دوستانه و وفاق و یکدلی با لذت بازی کردند.

مردم روستا از پیر و جوان تا نوجوانان و کودکان علاقمند با هیجان بالا برای تماشای این بازی آمده بودند، یک گزارشگر محلی هم با هیجان بالا مسابقه را گزارش می‌کرد و قوانین این ورزش پر افت و خیز نیز از نگاه داور جذابیت خاص خودش را داشت و اهالی  هم با تمام اشتیاق و هیجان بازیکنان تیم ها رو تشویق می‌کردند.
نوجوان 14 ساله در گفتگو با تسنیم با بیان اینکه این فوتبال برای خردسالان هم می‌تواند برگزار شود گفت: این نوع مسابقات باعث نشاط و شادابی شده است.

جوان روستایی دیگری به همزمانی کشت و کار شالی در حاشیه برپایی مسابقات فوتبال اشاره کرد و گفت: با فوتبال سرزندگی و طراوت برای مردم روستا دنبال شده است.

شورای اسلامی ، دهیاری و شورای ورزشی روستاهای مازندران با همفکری و هم اندیشی برای اینکه شادی و نشاطی در فصل نشا برای کشاورزان روستا ایجاد شود اقدام به برگزاری یک دوره مسابقه فوتبال در شالیزار در زمین یکی از کشاورزان پایه‌ریزی کردند تا مسابقه فوتشال سُنت محلی ماندگار بماند.

هادی فرجی از اعضای شورای اسلامی روستای ریحان آباد با اشاره به اینکه ایجاد و نهادینه شدن شور و شعف و شادی در بین مردم از اهداف برگزاری این بازی بوده است اظهار کرد: با آغاز فصل کشت برنج جوانان روستا هم در کنار کشاورزان وارد زمین شالی می‌شوند تا اینگونه سنت ها  حفظ شود.

نماینده مردم روستا در شورای اسلامی با بیان اینکه این بازی محلی در زمین شالی یکی از کشاورزان برگزار شد؛ افزود : در این رقابت جذاب که همه سر تا پای‌شان گلی و خیس شد در هر تیم 7 بازیکن به میدان بازی رفتند و مردم نیز استقبال خوبی از این بازی داشتند و فضای رقابتی جالبی به وجود آمد .

فرشید سِگار به سراغ این مسابقه فوتشال در روستای ریحان آباد رفته و تصاویری به‌یادماندنی از این رقابت‌ها ثبت کرده است .

گزارش خبری تسنیم را ببینید:

.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب
  • فوتشال در مازندران؛ فوتبال در گل و شُل شالیزار
  • رقص توپ در شالیزار‌/ گزارش خبرنگار تسنیم را ببینید + فیلم
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • تأمین آب 7500 هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • همایش روسای شورای‌های اسلامی استان اصفهان آغاز شد
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • پیش بینی برداشت ۴٠٠هزار تن گندم از مزارع استان ایلام